Izgalmas volt a 2023-as MTV VMA gála, főleg Taylor Swift számára, aki idén 9 kategóriát nyert meg. Az énekesnő az est egyik legjobban öltözött híressége volt, de így is becsúszott egy hatalmas baki

Taylor Swift milliókat érő gyűrűje a gálán tört el

Az énekesnő az eseményre egy fekete Versace ruhában érkezett, ami követte az alakját. A ruhában megvillantotta a lábát, az aszimmetrikus felsőrész pedig igazán különlegessé tette a szettjét. A káprázatos estélyihez látványos ékszereket viselt, az egyik ilyen volt a Van Cleef & Arpels vintage ónix és gyémánt gyűrűje. Az ékszer elég nagy, ehhez mérten kifejezetten drága darab, mivel 12 ezer dollárba, vagyis nagyjából 4,2 millió forintba kerül. 

taylor-swift-2023
Mike Coppola / Getty Images

Az ékszer az est elején még csodásan ragyogott Taylor kezén, de egy óvatlan pillanatban eltört, Taylor pedig elhagyta a középen lévő gyémántot. A kínos esetről pedig videó is készült. 

A felvételen jól látszik, hogy Taylor mennyire meglepődik, amikor feltűnik neki, hogy a hatalmas gyémánt egészen egyszerűen hiányzik az ékszerből. Ezután hívta a biztonságiakat, majd közösen elkezdték keresni a 4 millió forintos gyűrű hiányzó részét. Az egyik biztonsági őr még világított is, Taylor pedig a padlót nézte át. 

Nem tudni, hogy Taylor gyűrűjének a hiányzó részét megtalálták-e, de az biztos, hogy az este további részében már nem viselte. A hírek szerint az ékszer nem a sajátja volt, mivel a nagyobb eseményekre a hírességek csak kölcsönzik a drága gyűrűket, nyakláncokat és egyéb kiegészítőket. 


Via