Mindenkit meglepett, amikor bejelentették, hogy Harry herceg és Meghan Markle felbontják a Spotify-jal kötött szerződésüket. A közlemény szerint közösen döntöttek így, de később több alkalmazott is megszólalt a cégtől, és elárulták, hogy a Spotify nem erre számított. Most kiderült, hogy a vendégek meghívása sem ment zökkenőmentesen

Taylor Swift nem akart Meghan Markle-lel beszélgetni 

Meghan podcastja az Archetypes női témákról szólt, a műsorban a hercegné a női sztereotípiákat járta körbe a híres vendégei segítségével. Sokszor beszélgettek a címkékről, melyekkel a nőket illetik. Most kiderült, hogy a műsor gyártása nagyon nehézkes volt, ami a Spotify vezetőségének is problémát okozott. 

A Wall Street Journal szerint az Archewell csapata nagyon lassan találta ki az epizódok témáját, a szervezés pedig borzalmas volt. Emellett gyakran előfordult, hogy a leegyeztetett témát Meghan megváltoztatta az utolsó pillanatban, ez pedig még kaotikusabbá tette az egészet. 

Kiemelik, hogy a vendégekkel való egyeztetés szintén katasztrófa volt, sok hírességek meghívtak, akik végül elutasították a megkeresést, az egyik ilyen volt Taylor Swift. A beszámoló szerint Meghan Markle kézzel írott levelet küldött az énekesnőnek, és kérte, legyen a vendége az egyik adásban. A megkeresésre a celeb nem is válaszolt, a menedzsere küldött egy hivatalos levelet, amiben elutasította a megkeresést. 

Meghan Markle folytatja a műsort

Az információk szerint a podcast gyártása sok nehézségbe ütközött. Meghannak sosem voltak határozott ötletei, sokszor rábízta a dolgokat a csapatára, később pedig változatatott. Az elmúlt héten megjelentek olyan hírek is, hogy Sussex hercegnéje ott sem volt a felvételeknél, az interjúkat egy dolgozó csinálta meg, a hangját csak később vágták be a beszélgetésekbe. 

A botrányok ellenére Meghan folytatja a podcastot, a közlemény szerint jelenleg is új epizódokon dolgoznak, melyek egy másik platformon lesznek elérhetőek. Erről több információt még nem árultak el. 


Via