Vannak olyan klasszikus ruhadarabok, amiket mindig jó ötlet felvenni: ilyne például a must-have blézer, a farmer vagy a dögös bőrdzseki. Ám vannak olyan cuccok is, amikben nem érdemes az utcára menni, mert jó dolog tutira nem sül ki belőle a stylistok és az öltözködési szakértők szerint. Az egyik ilyen ruhadarab nem más, mint a leggings! 

A leggingseket nem szeretik a stylistok, nem ajánlják őket a nőknek

A leggingsek kényelmesek, szexisek, mindenhez felvehetőek és lényegében bármihez lehet őket párosítani – legyen szó sportos szettről, casual szettekről vagy akár elegáns(abb) outfitekről. A hatás azonban ugyanaz lesz a stylistok szerint: olyan érzetet kelt, mintha nem lenne rajtad semmi, csak egy harisnya; ami elölről még oké is, de hátulról nagyon cikin néz ki.

A narancsbőr ugyanis azonnal átüt az ilyen nadrágon, még akkor is, ha otthon, a tükör előtt, a legtökéletesebb fények közepette ezt nem is veszed észre. Kimész az utcára és mindenki látni fogja a narancsbőrödet benne, akkor is, ha csak minimális mértékben van  – a stylistok épp ezért óva intenek a négy falon kívüli viselésüktől. Chillezni benne oké, de az utcára ne menj benne!

A sztárok is imádják ezt a ruhadarabot, pedig nem túl előnyös a stylistok szerint

Nemcsak a hétköznapi csajok, a sztárok is rendszeresen hordják a leggingseket – igaz, a többségük csak edzéshez és sportoláshoz. Vannak azonban olyan celebek is, akiknek ez a kedvenc ruhadarabjuk és szinte mindenhová ezt viselik. Ilyenek például Kardashianek is, akik rendszeresen hordanak leggingseket, sőt, igazából ez a mindennapi kedvenc ruhadarabuk. Jól is áll nekik, kiemeli az alakjukat és ha valakik tudják viselni ezeket a cicanacikat, azok aztán tényleg ők!

Hiszen, soha nem lehet nadrágon átütő narancsbőrrel látni őket, még akkor sem, ha a lehető legtapadósabb, legvékonyabb anyagú leggings van rajtuk. Ennek azonban oka van. Nem árt megjegyezni, hogy Kardashianek rendesen plasztikáztattak azért, hogy ez így legyen és a combjukon ne látszódjanak a bőrtökéletlenségek, az alakformáló fehérnemű pedig legjobb barátjuk – nemhiába csináltak még bizniszt is belőle! 

Mindezeket figyelembe véve a stylistok elrettentő példának szánják Kardashianek mindennapi leggings-viselését. A szakértők még alakformálóval sem ajánlják a viseletésüket azért, mert a leggingsek vékony anyagán egyből átüt a narancsbőr, ami (nem ciki, minden nőnek van, de), olcsóvá és közönségessé teszi a leggondosabban összeállítot outfitet is.  

Via