Kétségtelen, hogy a Kardashian-család mindennapjaira rengetegen kíváncsiak, hiszen évek óta fut a valóságshow-juk, ami még mindig vonzza a nézőket. Sok emberrel dolgoztak már, akik mostanában egyre gyakrabban szólalnak meg. 

Borzalmasan viselkednek Kardashian-család tagjai az alkalmazottakkal? 

Khloé, Kim és Kourtney 2006-ben nyitották meg a közös üzletüket, ami a Dash nevet kapta. A ruhákat és kiegészítőket árusító üzlet eleinte nagyon népszerű volt, az alkalmazottak rendszeresen szerepeltek a Kardashian-család valóságshow-jában, később még saját műsort is kaptak Dash Dolls néven. Végül az üzlet 2018-ban zárt be. 

Cyndy Castro korábban a Dash egyik alkalmazottja volt, így viszonylag gyakran találkozott a Kardashian-lányokkal, sokszor beszélt velük. Cyndy most betekintést engedett abba, hogy milyenek a valóságban a celebek. Azzal kezdte a beszámolóját, hogy Kim mindig nagyon kedves volt vele. 

Csak ott gőzöltem a ruhákat, aztán bejön a cicával, amit Kanye adott neki, Mercyvel, és azt mondta, hogy „Szia Kim vagyok, hogy vagy, mi a neved?” Szóval Kim nagyon kedves és igazán alázatos. Szuper édes, és tényleg beszélget veled. Tudod, hogy nem kezel téged alkalmazottként. Könnyen megközelíthető.

Kimmel igazán pozitív tapasztalata volt a nőnek, de ez már nem mondható el a többiekről. Khloé Kardashian kifejezetten kemény, ha munkáról van szó, így mindig elmondja az alkalmazottaknak, ha valami nem tetszik. Sok esetben kegyetlen, ami érzékenyen érintette az egykori alkalmazottat. 

Khloé biztosan tudatni fogja, ha valamit rosszul csinálsz, és nem fél a legszörnyűbb módon kimondani – folyton sírva fakadtam. De nagyon édes is tud lenni

– magyarázta. Cyndy a harmadik testvért sem hagyta ki, és elárulta, hogy a legrosszabb tapasztalata Kourtney-val volt. 

Kourtney egyáltalán nem volt kedves. Kourtney soha nem ismert el minket, soha nem beszélt velünk, ha gondja volt, elmondta a nővéreinek, vagy elmondta a menedzsernek. Szóval soha nem beszéltünk vele

– árulta el. Hozzátette, hogy ezek a dolgok még évekkel ezelőtt történtek, így el tudja képzelni, hogy Kourtney ma már teljesen más ember. Tudja, hogy azóta sok dolog történt vele, megváltozott az élethelyzete és terápiára is járt. 

A lány beszámolóját már sokan látták a TikTokon, a rajongók szerint ez nem meglepő. Sokan leírták, hogy Kim kedvesnek tűnik kívülről, de Kourtney a műsorban is borzalmasan viselkedett, úgy tűnik a valóságban is ilyen volt az alkalmazottakkal. Remélik, hogy azóta sokat változott. 


Via