Khloé Kardashian őszintén mesélt arról, milyen nehéz volt számára az utóbbi időszak, amikor a bőrrákkal kellett megküzdenie. 

Khloé Kardashian hatalmas csatát vívott

Khloé Kardashiannek nem volt egyszerű az elmúlt év, tavaly ugyanis a bőrrákkal kellett farkasszemet néznie. Ám a műtét nyomai nem tűntek el, a mai napig látható egy kisebb bemélyedés a sztár arcán. 

Ugyan Khloé Kardashiannek rendkívül fontos a szépség és a megjelenés, büszkén vállalja a harc nyomait, és nem csinál belőle kérdést, hogy ez befolyásolja-e a külsejét. 

El kellett távolítanunk egy daganatot az arcomból, ám ennek egy kis behúzódással járó nyoma maradt. De nem panaszkodom, mert inkább lássam ezt minden nap, mint a rák nyomait. 

Már megvan a megoldás

Khloé Kardashian egyébként már meg is találta a megoldást a behúzódásra, ezt a területet hialuronsavval tölti majd fel, így egy 20 perces beavatkozás után már tényleg semmi nyoma nem lesz ennek a nehéz küzdelemnek. 

Ám mivel ez az anyag egy idő után felszívódik, félévente-évente meg kell ismételnie a procedúrát, ha nem szeretné, hogy újra látszódjon a mélyedés. 

Azt is elárulta, hogy pontosan 9 hónapja viseli az arcán ennek a harcnak a nyomát, mert ennyi idő kellett ahhoz, hogy utána járjon, biztonságos-e, ha így tünteti el. 

A realitysztár által közzétett fotókat ITT tudod megnézni.