Khloé Kardashian-t az őrületbe kergeti, hogy még mindig mindenki a Tristan Thompsonnal való kapcsolatáról beszél. 

Khloé Kardashiannek elege van a hazugságokból

A valóságshow-sztár szerdán az Instagramon fakadt ki, akkor ugyanis kommentben kezdte szidni azokat a rajongókat, akik nem tudják elengedni, hogy egykor Tristan Thompsonnal járt. A 38 éves influencer nagyon kiakadt, hogy azt híresztelik, hogy újra együtt vannak. 

Khloé Kardashian szerint borzasztóan fárasztó, hogy állandóan hazugságok keringenek a magánéletéről. Kimerítő ezeket állandóan cáfolni, ahogyan az is nagyon bosszantó, hogy ha nem szól közbe, akkor az emberek a róla szóló hazugságokat mindenféle kétség nélkül elhiszik. 

Hagyjátok már abba! Engedjétek el ezt a témát... Iszonyatosan fárasztó ez az egész

— írta meg felháborodottan a rajongóknak maga Khloé Kardashian. 

Nagyon kiakadt a realitysztár

A hajthatatlan rajongók azonban még ekkor sem álltak le, úgyhogy Khloé Kardashian egy újabb, ezúttal hosszabb válasszal állt nekik elő.

Úgy látom tök mindegy, hogy mit mondok. Ti folytatjátok. Tökre nem érdekel titeket, hogy én mit mondok, semmi értelme hozzászólnom és tisztáznom magam. Belefáradtam ebbe az egészbe. Nagyon sok idő volt, mire megtanultam, hogy az embereknek mindegy mit mondasz, csak a magukét fújják. Egyszerűen a szemellenzőtől nem láttok ki. Nektek jó, hogy a kamukat hiszitek el, nektek ez tökre kényelmes. Hát akkor legyen így, jó szórakozást...

— zárta a csalódott és egyben dühös kommentet Khloé Kardashian.

via