Abban egyetértenek a kommentelők, hogy az ember amit tud, adjon meg a gyerekének. Khloé Kardashian vásárlásai azonban szerintük túllőttek a célon, most az új babakocsija miatt áll a bál. 

Designer babakocsit kapott Khloé Kardashian gyereke

A valóságshow-sztár vasárnap ünnepelte az anyák napját, természetesen gyerekeivel. Fotókat és videókat is posztolt az összejövetelről, és soha nem látott videókat osztott meg magáról, és  9 hónapos kisfiáról, Tatumról.

A 38 éves Khloé Kardashian Instagram Story-ban posztolta a videót, amelyen a babát egy tengerészkék Dior babakocsiban tologatja. Természetesen pillanatok alatt kiderült, mennyiért adnak egy ilyen babakocsit: a designer darab ára 4900 dollár, azaz több, mint másfél millió forint.

Kylie Jennert koppintja?

Természetesen visszafogottnak egyáltalán nem mondható a választott babakocsi, ugyanis az állítható napellenzőt a márka logója borítja. De többek között megfordítható üléssel, és bőr fogantyúval is felszerelték. 

Tatum nevét egyébként csak nemrég hozták nyilvánosságra, sokáig titkolták, hogyan nevezték el a babát. Most viszont már exkluzív felvételeket is láthatunk róla, ezen például rugdosott kicsit, de a hangoskodás sem maradt el, amíg az anyukája a kocsit tolta. 

A történet pikantériája, hogy Kylie Jenner ugyanilyen babakocsit kapott a babaváró buliján. Talán tőle jött az inspiráció?

via