Talán nem is gondolnád, de van valami, amiben mélyen egyetért egymással Hailey Bieber, Selena Gomez  és Khloé Kardashian. A három híresség ugyanis ugyanarra a hajápoló termékre esküszik, most azt is elmondjuk miért. 

A sztárok is imádják 

Hailey Bieber és Selena Gomez bár nem sok mindenben ért egyet, de ami a hajápolójukat illeti abban nagyon is. Sőt, osztja a véleményüket Khloé Kardashian is, a celeblányok ugyanis odáig vannak a TikTokon is vírusként terjedő hajápolóért, a K18 nevű hajmaszkért. A közösségi médiában már több ezer felhasználó osztotta meg a véleményét a termékről, ami állítások szerint elképesztő eredményeket ad. Sőt, Hailey Bieber egyenes azt mondta, ez a kedvence.

Annyira jó, minden hajmosás után használom

– magyarázta Justin Bieber felesége, Selena Gomez pedig egy interjúban fedte fel a termék iránti szeretetét. Ha pedig mindez nem volna elegendő, akkor fontos megemlíteni, hogy Khloé Kardashian is tweetelt a termékről, amiről azt írta: 

Nagyon megsérült a hajam, a stylistom pedig ezt a javítómaszkot ajánlotta. Szó szerint életre keltette a hajam.

Megerősíti a hajat

A reparáló hajmaszk egyébként a leírásában is azt ígéri, hogy  megerősíti a hajat, valamint javítja annak rugalmasságát, úgy, hogy közben visszafordítja a kémiai kezelések, valamint a hőformázás okozta károsodásokat. A kezelés mindössze 4 percet vesz igénybe, eközben dolgoznak a termékben lévő peptidek, amik egészségesebbé, fénylőbbé és erősebbé teszik a hajat. 

Egyszerű használni

A használata pedig végtelenül egyszerű: Először samponnal most meg a hajad, de ne használj balzsamot. Ezután törölközővel finoman töröld át a tincseid, majd jöhet a K18 maszk. Hagyd hatni 4 percig, végül a szokásos módon fésüld meg és formázd a hajad. A lényeg, hogy a K18-at ne mosd ki a hajadból. 

Fotó: Face the Future

Próbáld ki te is!

Ha te is szeretnéd kipróbálni ezt a TikTokon is nagyon népszerű, hírességek által is nagyon preferált terméket, akkor nincs más dolgod, mint megrendelni. Mielőtt azt hinnéd csillagásztai áron lehet hozzájutni, akkor eláruljuk, hogy ez a tubusnyi csoda mindössze 25 fontba, vagyis kb. 10 ezer forintba kerül. 

(via)