Nem kizárt, hogy Hailey Bieber és Justin Bieber hamarosan szülők lesznek. A pletykák azt követően kaptak szárnyra, hogy a sztárpár megjelent a Vanity Fair Oscar-partiján. 

Babát várna? 

Bár az eseményre a házaspár együtt érkezett, a kameráknak Hailey végül egyedül pózolt, ekkor szúrtak ki valamit a szemfüles rajongók. Miközben a fotósok kereszttüzébe került, a modell többször megérintette a hasát, sőt meg is simította azt, ebből persze sokan arra következtettek, hogy Justin Bieber felesége várandós. 

Videó is van róla: 

Már korábban is terjedtek a pletykák 

Korábban már keringtek ezzel kapcsolatos találgatások, tavaly a MET-gálán Justin többször megérintette Hailey hasát, néhány pillanattal később pedig a modell eltolta a férje kezét és kínos mosolyt színlelt. A terhességéről szóló pletykák azonban már jóval ezelőtt az apró gesztus előtt terjedni kezdtek, ám Hailey csírájában fojtotta el akkor ezeket. 

Jöhet a bejelentés? 

Most azonban ő maga volt, aki többször a pocakjához ért, nem kizárt, hogy nem is tudatosan csinálta, de persze emiatt a rajongók megint találgatni kezdtek, és arra kíváncsiak érkezik-e a bébi, és bővül-e a Bieber család. Hailey egyelőre nem kommentálta ezeket a feltevéseket, de kíváncsian várjuk, mit fog vagy nem fog bejelenteni a közeljövőben. 

(via)