Néhány héttel ezelőtt kaptak szárnyra a pletykák, hogy Selena Gomez a The Chainsmokers duó egyik tagjával, Drew Taggarttal randizik, ám nagyon úgy fest, hogy ez a kapcsolat nem volt hosszú életű. A színésznő-énekesnő azonban nem szomorkodott sokáig, most ugyanis megint egy híres pasi oldalán kapták lencsevégre. 

A Sohoban látták őket

Selenát most a One Directon egykori tagjával, Zayn Malikkal látták. A párost New Yorkban, a Sohoban szúrták ki, információk szerint kézen fogva sétálgattak és csókolóztak. Úgy tűnt, nagyon jól érzik magukat együtt, a beszámolók szerint pedig egyertelmű volt, hogy ez egy randi. 

Tényleg együtt vannak? 

Malik egyébként 2021 októberében ment szét korábbi párjával, a szupermoddel Gigi Hadiddal, akivel van egy közös, 2 éves kislánya is. A zenész szerelmi életéről azóta nem lehetett sokat tudni, éppen ezért a rajongók most tűkön ülve várják, hogy kiderüljön, mi lehet köztük az énekesnővel.

Selena a nagy Ő-t keresi 

Selena amúgy pont a múlt héten posztolt egy videót a TikTokon, amiben arról beszél még mindig szingli, és a nagy Ő-t keresi. Lehet, hogy Zayn személyében meg is találta? Nos, egyelőre nem tudni, hiszen egyikük képviselője sem kommentálta a helyzetet, de annyi biztos, nagyon szép pár lennének, mi igazán drukkolunk nekik. 

(via)