Elképesztő, amit Selena Gomez az Intagramon véghez vitt! A színésznő-énekesnő annyira belehúzott a követő gyűjtésbe, hogy  pár hónap alatt a platform legkövetettebb nőjévé vált (azért nem a legkövetettebb személy, mert az a címet Cristiano Ronaldo birtokolja, 562 millió rajongóval) Jelenleg több, mint 400 millió rajongó kíséri figyelemmel a mindennapjait, ezzel pedig kétségtelenül történelmet írt. 

Maga mögé utasította Kylie Jennert 

Az egykori Disney-sztárt március 17-én lépte át a 400 milliós álomhatárt, mindössze három hónappal azt követően, hogy egy hosszabb szünet után visszatért az Instagramra. Gomez Kylie Jennert is megelőzte, aki korábban 382 millió követővel birtokolta az Instagram királynője címet. Jenner egyébként pont Selena Gomez miatt veszített több, mint 1 millió rajongót, Kim Kardashian húga ugyanis belekveredett az ún. Hailey Bieber botrányba, s bár maga Selena is kiállt mellett, hangsúlyozva félreértés történt, a követők mégis kiakadtak a modellre és faképnél hagyták a platformon. 

Elképesztő népszerűség

Ennek ellenére Selena népszerűsége egyáltalán nem új keletű az Instán, így valójában már csak idő kérdése volt, mikor veszi át a vezetést. Gomez ugyanis már évek óta az egyik legkövetettebb híresség, még annak ellenére is, hogy akadtak kisebb nagyobb kihagyások a social média megjelenésében. Az énekesnő például egy 2021-es Vogue interjúban arról beszélt, hogy 2019-ben le is törölte az alkalmazást a telefonjáról, mert az elkezdett negatív értelemben kihatni a mentális egészségére. 

Egy ponton az Instagram az egész világommá vált, ezt pedig nagyon veszélyesnek éreztem 

– árulta egy másik beszélgetésben, 2022-ben. 

Az, hogy szünetet tartottam a közösségi médiában, a legjobb döntésem volt a mentális egészségem érdekében

– mondta akkoriban. 

Nem minden a csillogás

Selena ezek dacára vagy talán pont emiatt elkezdte a felületét arra használni, hogy megmutassa a sztárok élete nem csak fényűzés és csillogás. Legutóbb például több sminkmentes szelfit tett közzé az oldalán, a felvételek pedig valósággal felrobbantották az Instát, már közel 24 millió lájkot kaptak a fotót. Előtte pedig egy családi képsorozatot osztott meg, melyek tanúsága szerint éppen a szeretteivel horgászik. Ezek a képek egyébként nem arattak osztatlan sikert, néhány fotón ugyanis Selena nem néz ki túl jól, sokan a súlya miatt ekézték a kommentszekcióban, pedig a celeb korábban őszintén vallott arról, hogy a lupusz betegségére szedett gyógyszerek miatt sajnos sokszor ingadozik a súlya. 

Őszinte vallomás

A Gyilkos a házban színésznője nemrégiben arról is vallott, hogy bár kifelé nem mutatta, de alaposan megviselték a testszégyenítő kommentek, amiket kapott, valamint a Hailey Bieber dráma is kiakasztotta. A napokban pedig a TikTokra töltött fel egy nagyon őszinte videót, amiből kiderül, még mindig keresi a szerelmet. 

(via)