Ezt minden Selena Gomez rajongónak hallania kell: a népszerű énekesnő-színésznő őszintén bevallotta, hogy hazudott, amikor azt mondta, hogy nem viselték meg a testszégyenítő kommentek, amiket kapott az évek során. A sztár elmondta, hogy rengeteget sírt a támadások miatt. 

Hazudtam. Azért mondtam azt, hogy ezek a dolgok nem zavarnak, mert nem akartam, hogy olyan embereket zavarjon, akikkel szintén megtörténik. Valakit megszégyeníteni azért, ahogy kinéz, amilyen, vagy azért, akit szeret annyira nem fair

- mondta a sztár az Apple TV+ dokuszériájában.

A betegsége miatt bántották

Selenát 2014-ben lupusszal diagnosztizálták. Az énekesnő-színésznő a betegség miatt gyakran nincs jó állapotban, valamint a testsúlya is sokat ingadozik. Legutóbb egy nyaraláson készült fotói miatt bántották, mert felszedett néhány plusz kilót. A drámához hozzátartozik, hogy Hailey Bieber szintén szükségét érezte, hogy beleálljon Selenába. A dolog vége az lett, hogy a modell rengeteg követőt veszített az Instagramon, Selena mellett pedig nagyon sokan kiálltak. 

Azért szégyenítettek meg, mert híztam a lupuszom miatt

- jelentette ki Selena.

Megszólalt a legjobb barátnőjéről

A sztár néhány évvel ezelőtt veseátültetésen esett át, a donor pedig a legjobb barátnője, Francia Raisa volt. Selena a múlt évben megbántotta a barátnőjét, amikor azt mondta, hogy Taylor Swift az egyetlen igaz barátnője a szakmában. Francia Raisa színésznőként dolgozik, és amikor ezt meglátta csupán annyit reagált a barátnője mondandójára, hogy érdekes. Most azonban az énekesnő-színésznő elmondta, hogy nagyon hálás a legjobb barátjáért, akinek az életét köszönheti. 

Via