Tovább folytatódik Justin Bieber, Hailey Bieber és Selena Gomez drámája! Az énekes felesége rengeteg követőt veszített a közösségi médiában, amiért nyilvánosan támadta a férje exét. Selena végig higgadt maradt, és arra kérte a rajongóit, hogy ne foglalkozzanak semmivel, csak legyenek kedvesek. Most nagyon úgy tűnik, hogy Justin is beszállt a játékba. 

Selenának üzent?

Justin Bieber 29. születésnapi buliját ünnepelték nemrég, ahol egy olyan felirat is napvilágot látott, amelyen az alábbi üzenet áll: 

Hálás vagyok, amiért nem azt kaptam, amire azt hittem, hogy akarom

- áll a feliraton.

Instagram/ Alfredo Flores

Ezt mondják a kommentelők 

A kritizálók úgy gondolják, hogy ez a lépés nagyon gyerekes volt az énekestől, valamint sokan úgy gondolják, hogy ez annak a jele, hogy Justin nincs túl Selenán. 

Látszik, hogy még mindig Selenát akarja

- írta egy kommentelő.

Hailey és Justin, miért a megszállotjaik Selenának?

- tette fel a kérdést valaki más.

Selena a szerencsés, hogy megmenekült ebből a kapcsolatból

- szólt hozzá egy másik kommentelő.

Az tény azonban, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a feliratot Selena Gomeznek szánták, ugyanis senki sem nyilatkozott, aki a partyn ott volt, így az is lehetséges, hogy szóba sem került a világsztár neve. 

Hailey Bieber rengeteg követőt veszített

Az elmúlt hetekben a modell rengeteg követőt veszített a Selena dráma miatt. Később egy olyan felvétel is napvilágot látott, ahol Taylor Swift neve hallatára hányást imitál, amin szintén kiakadtak rengetegen, ugyanis ő Selena legjobb barátnője. 

Via