Előbb-utóbb találkozunk – mondta a rajongóinak TikTok live-ban Selena Gomez, aki úgy döntött, egy időre eltűnik a közösségi média felületekről. 

Egy kis szünet

Az énekesnő-színésznő a TikTok élőben beszélt arról, hogy most kivesz egy kis szünetet, mert úgy érzi, 30 évesesen ő már túl öreg a közösségi médiához. 

De nagyon szeretleg benneteket, és előbb-utóbb találkozunk, csak egy kis szünetet tartot most 

– mondta. 

Mi lehet a háttérben?

Gomez azután szánta rá magát a drasztikus lépésre, hogy pár nappal ezelőtt reagált egy rajongók által készített TikTok videóra, ami arra utalt, hogy Hailey Bieber egy, januárban megosztott felvétele Selena Gomeznek akar odaszúrni. Justin Bieber felesége azóta törölte a videót, de azon így fogalmazott: 

Nem azt mondom, hogy megérdemelte, de Isten időzítése mindig tökéletes...

Selena minderre így reagált: 

Rendben van, hidd el. Nem hagyom, hogy ezek a dolgok negatívan érintsenek. Legyetek kedvesek mindenkivel, csak így szabad. Puszillak.

Nagyon úgy fest tehát, hogy Selena Gomez nem akar parttalan vitákba belemenni, és az sem érdekli, hogy minden címlap vele legyen tele, ő csak békét és nyugalmat szeretne. Erre enged következtetni az a lépése is, hogy detoxot tart, és visszavonul a közösségi médiás szereplésektől is. 

Nem ez az első eset

Egyébkét ez nem az első, hogy Selena hasonló lépésre szánja el magát: korábban már többször tartott szünetet az Instagramon, 2019-ben pedig felfedte, hogy már nem is rendelkezik az alkalmazással (az oldalán így vélhetően nem ő posztolt), mivel a bejegyzéseihez érkezett negatív kommentek miatt depresszióba zuhant. 

(via)