Már nem először állnak bele a gyűlölködők: Selena Gomez, most élő adásban mondta meg keményen a véleményét a testét érintő, negatív kritikákkal kapcsolatban. A színésznő-énekesnő egy videóban közölte, ő nem modell és soha nem is lesz az. 

Negatív megjegyzések 

A 30 éves Selena egy TikTokra feltöltött videóban beszélt azokról a megjegyzésekről, amiket a megjelenése kapcsán kapott az utóbbi időben, valamint elmondta, hogy a lupuszra szedett gyógyszerei sajnos súlyingadozáshoz vezettek. 

Amikor szedem, akkor hajlamos vagyok a vízvisszatartásra. Ez normális ilyenkor. Amikor viszont nem szedem, akkor hajlamos vagyok lefogyni 

– mesélte, majd hozzátette: 

Csak azt akartam mondani és bátorítani mindenkit, hogy ne érezz szégyent az miatt, amiket átélsz, mert senki nem ismeri az igazi történeted. 

Selena ezutá pedig beszélt a testképével kapcsolatos tapasztalatairól: 

Nem vagyok modell, és soha nem is leszek (...) Csak azt akarom mondani, hogy szeretlek benneteket srácok, köszönöm a támogatást és a megértést.

A videót itt tudod visszanézni: 

Többször felszólalt

A színésznő-énekesnő még 2015-ben jelentette be, hogy lupust diagnosztizáltak nála. Azóta több alkalommal is felszólalt már a testszégyenítők ellen, ugyanis számos kritika érte a testét az utóbbi években. Tavaly a Tiktokon osztotta mega gondolatait a fogyókúrával kapcsolatban és keményen beleállt azokba, akik negatívan fogalmaztak az alakjáról. 

A Golden Globe-os kritikákra is reagált 

Selena egyébként néhány héttel ezelőtt, a  Golden Globe-gála után is rengeteg brutális kommentet kapott, a testszégyenítő hozzászólásokra akkor egy élő Insta-videóban reagált: 

Kicsit nagyobb darab vagyok most, mert jól éreztem magam az ünnepek alatt

– mondta a felvételen. 

(via)