Már hetek óta azt találgatja a világ, hogy mi lehet Nicola Peltz, Brooklyn Beckham és Selena Gomez között, ugyanis a házaspár rengeteg időt tölt együtt a színésznő-énekesnővel. 

Nagyon jóban vannak

Brooklyn Beckham felesége, Nicola azontan most tiszta vizet öntött a pohárba, és bevallotta, kapcsolatban élnek Selena Gomezzel. Na, persze nem úgy, ahogy azt sokan gondolják. A fiatal feleség elmondta, hogy igen elképesztően jó kapcsolatot ápolnak Selenával, akivel gyakorilatilag legjobb barátok. 

Igen, mi egy csoport vagyunk. Mindhárman a legjobb barátok vagyunk 

– mesélte Nicola, aki hozzátette: úgy érzi Selena lelkitársa, és nagyon szereti őt. 

Sok bántás érte Selenát 

Selenára egyébként rá is fér, hogy barátok közt legyen, az utóbbi időben ugyanis rengeteg bántás érte. Sokan beleálltak amiatt, mert bizonyos fotókon nem néz ki túl jól, valamint számos testszégyenítő kommentet is kapott, a súlya miatt kritizálták. Selena persze több ízben is kiállt magáért, de nemrégiben beismerte, nagyon fájtak neki ezek a támadások. 

Lupusszal küzd 

Mint ismert Selenát évekkel ezelőtt diagnosztizálták lupusszal, a betegsére szedett gyógyszerek miatt pedig folyamatosan ingadozik a súlya is. Ha pedig mindez nem volna elegendő, bipoláris zavarral is küzd, így minden bizonnyal ezek a bántások a mentális egészségére sincsenek jó hatással. 

A Hailey Bieber dráma 

Selenát ezen túlmenően borzasztóan megviselte az ún. Hailey Bieber dráma  is, exének a felesége ugyanis feltehetően neki üzent egy, mára már törölt TikTok videóban. A felvételt persze Hailey hiába törölte, az internet ugye nem felejt, így az a mai napig rendre újra és újra felbukkan a platformon. A klipben egyébként Justin Bieber neje azt mondta: 

Nem azt mondom, hogy megérdemelte, de Isten időzítése mindig tökéletes...

Kylie Jenner is belekveredett 

Mindezek után Selena megpróbált higgadt maradni, de később beismerte, nagyon kiakasztották a történtek. Pláne, hogy ennyivel nem ért véget a sztori, ugyanis később tovább tetőzött a botrány azzal, hogy Selena megosztott egy videót a laminált szemöldökéről, ami újabb lavinát indított el a social média kegyetlen bugyraiban. A drámába aztán bekapcsolódott Kylie Jenner is, s bár azóta csillapodni látszanak a kedélyek, de Kim Kardashian húga az eset miatt több, mint 1 millió követőt vesztett Instán, úgy, hogy egyébként még Selena is kiállt mellette, állítva, csupán félreértés történt. A brazil szappanoperákat meghazudtoló celebháborúról ITT és ITT írtunk. 

(via)