Te is sokat időzöl a farmerek között, amikor szeretnél egyet megvásárolni? Többé nem kell gondolkodnod, hogy melyiket válaszd, ugyanis most eláruljuk, melyik testalkathoz, melyik farmer passzol.

Széles csípő

Ha széles a csípőd, akkor olyan farmerre van szükséged, amely nem tapad szorosan a test ezen részéhez. Az ideális modell számodra az egyenes szabású, vagy az enyhén bővülő farmer.

Lapos fenék

Ha úgy érzed, nem annyira kerek a feneked, akkor az alacsonyszárú farmer lesz a legjobb, amely push-up hatást kölcsönöz.

Rövid lábak

A sziluett meghosszabbítása érdekében kerüld az olyan modelleket, amelyek összenyomnak. Válassz vékony, vagy egyenes, enyhén vágott modellt. Ha bokáid kilátszanak, az a hosszabb lábak illúzióját kelti.

Dús fenék

Mindenképpen olyan modellt kell választanod, amely egy kicsit magasabb hátul, mint elől. Éppen ezért, a magasderekú farmer a legjobb barátod. Kerüld a hátul elhelyezett zsebeket!

Hosszú lábak

Ha hosszú lábaid vannak, és szeretned is őket megmutatni, a szűkszárú farmer, testhezálló szabással a legjobb. Ha viszont nem szeretned kiemelni az alakodat, akkor válassz olyat, amelyik kifelé szélesedik, és bő a szára.

via