A farmer sosem megy ki a divatból, minden évben trendi, éppen csak a fazonok, színek változnak. 2024-ben is lesz pár újdonság, amit te is ki akarsz majd próbálni. 

Trendi farmerek uralják 2024-et 

Ha rajongsz a trendekért, akkor bizonyára te is beszereztél pár széles szárú nadrágot, és a kéttónusú farmert. Nyugi, ezektől nem kell megválnod, hiszen továbbra is divatosak lesznek, de bővült a lista, így még több fazon közül válogathatsz! 

Cargo 

A 2000-es évek elején minden menő csajszi ezt viselte, az elmúlt időszakban egyre többször találkozhattál vele megint a boltok polcain. A nagyon laza, zsebes, cargo nadrág 2024-ben még többször bukkant fel, ha kedveled a kicsit hanyag szetteket, akkor ez lesz a kedvenced. 

Wide-leg

A széles szárú nadrágok velünk maradnak, és a fazonok terén sem történik változás. A csajok imádják, szeretnéd tudni, hogy miért? Ha ezt viseled, a lábad optikailag hosszabbnak tűnik, a derekad pedig karcsúnak. Ez egy elég jó érv! 

Kéttónusú farmer

Ha egy kis izgalomra vágysz, akkor válaszd a two tone vagy patchwork nadrágokat. Ezek többféle színű, mintájú farmeranyagból készülnek, így nagyon laza lesz a szetted. 

Skinny jeans 

Váratlan, de a skinny tényleg ismét felbukkan. Ez egy olyan trend, amit még mindig nem tudunk elengedni. Nem kell annyira nagyon szűknek lennie, a lényeg, hogy passzoljon az alakodra

Hasított nadrág 

Viszonylag újdonságnak számít az oldalt hasított farmer. Nagy kivágás nem kell, elég, ha éppen csak kivillan a bokád. 


Via