A farmer kiválasztása során a legnagyobb frusztrációt az okozhatja, hogy vajon melyik fazon állna neked a legjobban. Ha körte alakkal rendelkezel, akkor pedig egy kicsit nehezebb dolgod lehet, de ne aggódj, vannak fantasztikus farmerek a te számodra is, maximum egy kicsit jobban kell keresgélned. Mi viszont most mutatunk pár alternatívát, így már magabiztosabban érkezhetsz a boltba is, hiszen pontosan tudod majd, mit keresel. 

Magasderekú farmer 

Számodra az egyik legjobb választás a magasderekú farmer, mivel ezeknek daraboknak általában valamivel íveltebb a dereka, így sokkal jobban is illeszkednek. Másik előnye pedig felhívja a figyelmet a derékrészre, de elveszi a fókuszt a fenékről, ami a körte alkat esetében kényesebb pont lehet. Bónusz, hogy a magasított derekú farmerek optikailag meghosszabbítják a lábad, aminek hatására magasabbnak és karcsúbbnak fogsz tűnni. 

Szűk farmer bővülő szárral 

A körte formájú lányoknak sokszor azt mondják, nem hordhatnak szűk farmert, de ez nemes egyszerűséggel nem igaz. A körte alkatú lányok igenis vehetnek fel szűkebb szabású farmert, azonban célszerű olyan darabot választani, amit bővülő szárral láttak el. A szűk szárú nacik ugyanis hajlamosak lehetnek a szélesebb csípőt hangsúlyozni, ellenben a szélesebb bokanyílással bíró farmerek optikailag egyensúlyozzák a csípőt, így az is vékonyabbnak hat. 

Mom jeans 

Ha egy kicsit lazább stílusú farmert szeretnél, akkor neked szuper választás lehet a mom jeans. A mom jeans ugyanis konkrétan a körte alakú lányoknak lett kitalálva. Ez a típus jellemzően a combokat hangsúlyozza, amit egy hosszabb kardigánnal jól tudsz ellensúlyozni, amennyiben egy kicsit vastagnak találnád a látványt. A mom farmert bátran felveheted betűrt felsővel is, így a megjelenésed egyszerű lesz, de nagyszerű. Ez egy igazi rohangálós, hétköznapi darab, amit garantáltan imádni fogsz. 

(via)