Talán azt gondolhatnád, hogy a farmered felhajtása piszok egyszerű egy dolog, pedig az igazság az, hogy ez az apróság bizony sokakon kifog. Ugyanis hiába hajtod fel, megfelelő rögzítés nélkül nem biztos, hogy túl sokáig tart majd. Na, de ha beveted a következő trükköt, akkor ez a jövőben már nem fog neked gondot okozni. 

Pikk-pakk kész

Egy ruhaguru ugyanis kitalálta a tökéletes megoldást a farmer feltekeréséhez, ezt pedig te is pikk-pakk elsajátíthatod. Semmi másra nem lesz hozzá szükséged csupán egy hajgumira. Az egész művelet maximum 1-2 percig tart, de a végeredmény hihetetlenül csodás és tuti, hogy a későbbiekben nem kell azon aggódnod, hogy sétálás közben kienged a felhajtás. Jó, persze most mondhatod, hogy az élet nagy problémái, de a farmer viseletében éppen az a nagyszerű, hogy egy-egy végtelenül triviális trükkel elegánsabbá varázsolhatod a megjelenésed. Ezek közé tartozik a szárának a felhajtása is, hiszen például egy szandállal vagy egy bokacsizmával felvéve így még menőbb lehet az outfited. 

Csak egy hajgumi 

Na, szóval ahogy említettük csupán egy hajgumira lesz szükséged. Első körben a hagyományos módon hajtsd fel a nacid szárát, aztán húzz rá egy hajgumit kb. félúton, majd pedig a felül kilógó részt hajtsd vissza, és voilá...kész is. Ugye mennyire egyszerű és mennyire zseniális? 😍

Mutatunk egy videót is, 2.02-nél találod: 

(via)