Egészen meglepő, de nemcsak a kedvenc csokid vagy a kedvenc kutyafajtád, hanem a kedvenc farmernadrágod is durva dolgokat képes elárulni a személyiségedről. Az elemzést  stylistok és viselkedéselemző szakemberek közreműködésével együtt készítették, tehát biztos lehetsz benne, hogy a választásod olyan dolgokat is el fog árulni rólad, amire nem is gondoltál volna!

SKINNY JEANS

A skinny jeans főleg kb. 15 évvel ezelőtt jött divatba, tehát nagy rá az esély, hogy a '90-es évek szülöttje vagy, ha ez a típusú nadrág a kedvenced. Igazi klasszikus darab, nem lehet vele hibázni, ezért sanszos, hogy a legtöbb napon ezt a farmert hordod. A kényelmet preferálod a divat helyett, a multifuinkcionalitáshoz pedig nagyon értesz!

Bershka Alacsony derekú, skinny fazonú, vintage stílusú farmernadrág 8995 Ft
Bershka Alacsony derekú, skinny fazonú, vintage stílusú farmernadrág 8995 Ft

90-es évekbeli farmer

A kutatás szerint ez a típusú nadrág a 2000-es évek elején születtek kedvencei: kényelmes, menő, de nagyon divatos is, ezért nagy valószínűséggel divatot kedvelő, trendi csajszinak tartod magad. Minden buliban benne vagy, szereted a társaságot és a kötetlenséged, a szabyálok betartása pedig nem az erősséged.

H&M 90s Baggy High Jeans 9995 Ft
H&M 90s Baggy High Jeans 9995 Ft

SZAGGATOTT FARMER

A szaggatott farmer viselők bátor, lázadó személyiségek, akik nem félnek kipróbálni extrább dolgokat sem. Lazán bevállalnak bármilyen merészséget, szeretik a kihívásukat és az életet sem veszik túl komolyan. Vidám, pozitív személyiségek, akikkel mindenki szeretne összehaverkodni! 

Reserved Szaggatott straight farmer 13 995 Ft
Reserved Szaggatott straight farmer 13 995 Ft

díszes, köves FARMER

Ha a díszes, köves, esetleg virágos hímzésekkel tarkított farmerek a kedvenceid, akkor szeretet a csillogást, a reflektorfényt és azt is, ha figyelned rád az emberek. Nőiességedet minden formában szereted megélni, ezért nagy hangsúlyt fektetsz az öltözködésedre: a kényelmes, funkcionális darabok helyett a szemet gyönyörködtető ruhákat szereted választani! 

ZARA Trf Wide-Leg Pearl Bead Jeans 19 995 Ft
ZARA TRF Wide-Leg Pearl Bead Jeans 19 995 Ft

kényelmes JEGGINGS

Rohangálós, sietős természetes van, akit nem foglalkoztatnak különösebben az új trendek: azt veszed fel, amiben jól rézed magad, a sztreccses, kényelmes farmer pedig igazi bevált klasszikus a ruhatáradban. Nehezen és nem jó szívvel válsz meg a régi ruháidtól, sanszos, hogy ritkán vagy nem is hordasz szoknyákat, inkább a fiús énedet helyezed előtérbe.

H&M Ultra High Ankle Jeggings 9295 Ft
H&M Ultra High Ankle Jeggings 9295 Ft

TRAPÉZ FARMERNADRÁG

Képben vagy a legújabb trendekkel és mindent kipróbálsz, ha divatról van szó. Rajongó alkat vagy, szereted a fesztiválokat, a bulikat és a zenéket, ahogyan a pörgős, vidám életmódot is. Bátran változtatsz a külsődön, nem ragaszkodsz semmihez sem a ruhatáradból, ezért igazi kis kaméleonnak is szoktak téged hívni a barátaid! 

ZARA ZW Marine Straight-Leg High-Waist Jeans 11 995 Ft
ZARA ZW Marine Straight-Leg High-Waist Jeans 11 995 Ft

Szavazás

Via