A tökéletes fürdőruha kiválasztásánál sok mindent figyelembe kell venni: a praktikusság és az ár kulcsfontosságú szempont, de az is elengedhetetlen, hogy kényelmes legyen és jól érezd benne magad a strandon. A vékony alkattal rendelkezők szerencsések, mert elmondhatják magukról, hogy szinte minden bikini csodásan áll rajtuk, az L-es méretnél nagyobbat viselő nők viszont tudják, hogy az ő alakjukon sajnos nem minden áll olyan kifogástalanul, mint azt ahogyan elképzelték. Egy stylist most megmutatta azt a három zseniális fürdőruha fazont, ami egytől egyig mindenkin tökéletesen áll, legyen szó XXS vagy XXL-es méretről!

Ezek a fürdőruhák mindenkin tökéletesen állnak a stylistok szerint!


Oldalt kivágott fürdőruhák

Az egyberészes fürdőruhák szinte teljes egészében eltakarják a felsőtestet, ami nem minden esetben jelenti a legjobb megoldást: a különleges trikini fazonok, amik középen például takarnak, de oldalt homorú alakban ki vannak vágva, például elképesztően nőies, homokóra alakot varázsolnak a nőknek. Nagyon szexi leszel, ha ezt viseled a strandon, ráadásul a pasik is imádják, ha egy nő ilyen fürdőruhában mutatkozik, mert a szexis babydollokra emlékezteti őket ez a fazon.

Cotton On Body Cut out knot front one piece brazilian fürdőruha 14 490 Ft (Zalando.hu)
Cotton On Body Cut out knot front one piece brazilian fürdőruha 14 490 Ft (Zalando.hu)

Középen kivágott fürdőruhák

Minden méretű nőnek tökéletes alakot varázsolnak a középen kivágott fürdőruhák, mert a deréknál hiányzó anyagrészek miatt nem egy egybefüggő, hanem több különálló darabról beszélünk. A fürdőruha különleges szabásának köszönhetően már önmagában slankítja a derekat és nyújtja a felsőtestet; ha pedig az alsó és a felső rész különböző színű, úgy akár több kilóval is vékonyabbnak fogsz tűnni ebben a fürdőruhában!

ZARA Asymmetric swimsuit 11 595 Ft
ZARA Asymmetric swimsuit 11 595 Ft

Magas derekú, fekete bikinik

A fekete szín nagyon elegáns és köztudottan slankít, ezért szinte mindenki szívesen viseli a strandon. A magas derekú fazonban pedig az a jó, hogy eltakarja a kisebb-nagyobb pocakot, tehát simán bedobhatod még azt a sajtos-tejfölös lángost a strandon, ha ezt a fürdőruhát viseled! Ha valami extrára vágysz, feldobhatod strasszal vagy valamilyen csilli-villi dekoratív elemmel, még vagányabbnak fogsz benne tűnni!

Oyscho Piqué halterneck bikini top 8995 Ft; High rise piqué bikini briefs 7995 Ft
Oyscho Piqué halterneck bikini top 8995 Ft; High rise piqué bikini briefs 7995 Ft
Szavazás

Via