A tökéletes fürdőruha megtalálása nem egyszerű folyamat: bár az idei nyári trendek jobbnál jobb fürdőruhákat sorakoztatnak fel, még így is nehéz megtalálta azt az egyet (- kettőt), ami minden elvárásnak megfelel. Fontos, hogy kényelmes legyen, jól lehessen benne mozogni, kifejezze a saját stílusodat, ne csúszkáljon el (pláne az intim területeken) és persze, jól is nézz ki benne! Egy plus size influencer heteken át rendelte online a fürdőruhákat, míg végre megtalálta azt az egyet, amiben tényleg jól érzi magát! 

Ez a fürdőruha hihetetlenül vékonyít az influencer szerint

A 870 ezres követőtáborral rendelkező Leah Ryder (@leah_ryder) 10 eurórért, azaz valamivel kevesebb, mint 4000 forintért rendelte meg azt a fürdőruhát, amiben úgy fest, mint egy álom. Ráadásul nemcsak ő, hanem a rendelős weboldal kommentszekciójába feltöltött felhasználói fotók szerint is mindenkinek jól áll ez a fürdőruha, tehát érdemes rá mielőbb lecsapni! 

SHEIN Leopard Criss Cross One Piece Swimsuit 10 €
SHEIN Leopard Criss Cross One Piece Swimsuit 10 €

A fürdőruha, ami állítólag mindenkinek jól áll egy egyberészes, leopárdmintás darab, ami elég mély kivágással és keresztbe kötött résszel rendelkezik. A hab a tortán pedig az a hihetetlenül hosszú öv, amivel nemcsak a fürdőruhát lehet fixálni, de elképesztően megvékonyítja is a derekat!

A TikTokker mindenkinek ajánlja ezt a szexi fürdőruhát

Leah 44-es, azaz XXL-es méretet visel, ebből a darabből  viszont XL-et rendelt meg, és bár először szkeptikus volt a fürdőruhát illetően, végül teljesen meg volt elégedve a végeredménnyel. Bár a videóban azt mondja, hogy oldalt egy kicsit kilátszik a melle, nagyon szexin érzi magát, jól tud benne mozogni és el sem hiszi, mennyivel vékonyabbnak tűnik ebben a fürdőruhában

A csaj állítása szerint mindenkinek be kellene szereznie egy ilyen fürdőruhát, mert a hosszú öv igazi homokóra-alakot varázsol, amitől sokkal vékonyabbnak és tónusosabbnak tűnik majd az egész test.

Szavazás

Via