Hailey Bieber Instája olyan menő, hogy nem lehet betelni vele! A nyár legnagyobb divat trendjeitől kezdve a csodás pirosítós sminktippekig  egyszerűen minden ultra menő lesz, amit  Justin Bieber topmodell felesége posztol – pedig a 25 éves csajszinak nem volt könnyű éve.

Az év elején sztrókot diagnoszitizáltak nála, amiért életmentő műtéten kellett túlesnie; később pedig férjét, Justin Biebert érte el egy titokzatos vírus, ami miatt az énekes arca szinte teljesen lebénult!  Sajnos a sorscsapások annyira megviselték a topmodellt, hogy terápiára is elkezdett járni - ám úgy néz ki, hogy Hailey végre kezd kilábalni a rossz periódusából, instáját ugyanis nemrég egy hihetetlenül dögös fotóval pörgette fel.

A dögös fotón Hailey egy „Nincs merülés!” felirat alatt guggol jégkrémmel a kezében, miközben egy hátracsapott baseball sapkát, egy fehér sneakert és egy extra magasra felvágott fürdőrucit visel. Utóbbi pirosban pont úgy nézne ki, mint Pamela Anderson ikonikus Baywatch-bodyja, nem? Az biztos, hogy ez a retro stílusú fotó teljes egészében megőrjítette a követőit, akik szerint a topmodell újra divatba hozta a fehér fürdőrucikat. Ezt pedig mi sem bizonyíthatná jobban, hogy a divatmárkák csak úgy elkezdték magukból ontani a szexis fehér egyberészeseket, mutatjuk is a hazai kínálat legjobb darabjait! 

Itt vannak a legjobb fehér fürdőrucik

Calzedonia Melbourne egyrészes fürdőruha 15 500 Ft
Women's Secret Fehér fürdőruha 15 395 Ft
ZARA Cut-out swimsuit 10 595 Ft
H&M Fürdőruha magas combkivágással 7995 Ft

Via