Az idei nyári szezon tele van jobbnál jobb fürdőruha trendekkel: az aszimmetrikus szabás például most nagyon menő, csak úgy, mint a pink színű Barbie bikini, de a színátmenetes tie-dye darabokkal is tele vannak az üzletek. Úgy néz ki azonban, hogy most nem ezek a bikinik a legnépszerűbbek, hanem a duotone fürdőruha, amire annyira rákaptak az instán az influencerek, hogy szinte már nincs olyan divatrajongó, aki ne követné ezt a trendet!

 

A duotone fürdőruha trend most a legnagyobb sláger

 A duotone, azaz a kéttónusú fürdőruha nem meglepő módon két színből áll: általában egy sötétből és egy kontrasztosabb, világos árnyalatból. A legmenőbb verzió most az egyszerű és szofisztikált fekete színű darab, aminek a szegélyét fehér színnel díszítik a márkák, de ennek az ellentettjét, azaz a fehér alapú, fekete szegélyes fazonokat is nagyon szeretik az influencerek.

Régebben is lehetett már látni hasonló bikiniket, ám olyan nagy mértékben még soha nem volt népszerű ez a trend, mint most! Ez mondjuk nem is meglepő: rendkívül könnyen lehet hozzá ilyen-olyan nyári kiegészítőket párosítani, ráadásul azok is tudják hordani, akik a strandon sem rajonganak a színes, feltűnő darabokért.

Az influencerek is imádják ezt az elegáns bikinit

A fekete-fehér kombó hihetetlenül elegáns is: a divatstylistok szerint szinte mindenkinek a külsejét szolidabbá teszi, ami a strandon nem árt; ráadásul egy olyan színpárosításról beszélünk, ami slankít is!

Igazi telitalálat tehát ez a fürdőruha trend, amit szerencsére Magyarországon is egyre több helyen vásárolhatunk meg. Érdemes még a leárazások alatt csapj le

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

ABOUT YOU - LeGer by Lena Gercke Pauline Bikini felső 11 990 Ft;  Pauline Bikini alsó 9890 Ft
ABOUT YOU - LeGer by Lena Gercke Pauline Bikini felső 11 990 Ft;  Pauline Bikini alsó 9890 Ft
Pull&Bear Bikinifelső kontrasztos szegéllyel 6995 Ft; Bikinialsó kontrasztos szegéllyel 5595 Ft
Pull&Bear Bikinifelső kontrasztos szegéllyel 6995 Ft; Bikinialsó kontrasztos szegéllyel 5595 Ft

Via