Ha valami sosem megy ki a divatból, az a farmer. Évtizedek óta folyton megújul, ezzel pedig mindig képes feldobni az aktuális trendeket. Idén ősszel a skinny jeans és a mom fit mellett sok izgalmas fazonnal találkozhatsz! 

Ezeket a farmereket válaszd a skinny jeans helyett 

Éveken keresztül uralta a skinny jeans az aktuális farmerdivatot, bár jelentek meg újdonságok, a tapadós fazont semmi sem taszíthatta le az első helyről. Még nem kell tőle teljesen elbúcsúzni, de van pár fazon, aminek érdemes adni egy esélyt

Wide leg

Ha követed a trendeket, akkor a wide leg farmereket neked biztosan nem kell bemutatni. A széles szárú nacik nagyon lazák, mégis kifejezetten csajosok. Viselheted őket magassarkúval, bakanccsal vagy a kedvenc sportcipőddel. 

Kick flare 

A nadrágok szárai szélesebbek lettek, ez igaz a rövidebb fazonokra is. Ősszel mokaszinnel, edzővel viseld a bokavillantós fazonokat, később pedig előkerülhetnek a bakancsok vagy a bokacsizmák. 

Patchwork 

Vágysz egy kis izgalomra? Akkor a sima farmer helyett vegyél egy patchwork nadrágot! A színek, eltérő anyagok és a minták keveredése nagyon feldobja a szetted, ha csak egy sima kötött pulcsit veszel fel, akkor is mindenki rád figyel majd!


Via