Valóságos divatikonnak számít Katalin hercegné, hiszen az általa viselt ruhadarabokat legtöbbször gyorsan elkapkodják az üzletek polcairól. Nagy valószínűséggel ez történik majd a legújabb farmerjával is. 

Katalin hercegné farmerja igazi őszi alapdarab

Az utóbbi időben nagyot változott Katalin hercegné ruhatára, legtöbbször nadrágkosztümöt visel, az összeállításai pedig erőt, határozottságot közvetítenek. Mindig alkalomhoz öltözik, így a kevésbé formális eseményeken többet láthatjuk farmerban. 

katalin-hercegne-2023
Jane Barlow / POOL / AFP

Most Skóciában tett látogatást, az eseményre széles szárú farmert, fekete garbót és kockás kabátot viselt. Az emberek figyelmét elsőként a Burberry kabát keltette fel, hiszen nagyon látványos, ami feldobta a hercegné szettjét. De a nadrágjáról is érdemes beszélni, hiszen a fazon egy igazi must-have. Remek a szabása, felül passzos, alul pedig szélesedik, így igazodik az aktuális trendekhez, mégsem túlságosan baggy. 

Katalin hercegné szettjéből érdemes inspirálódni, hiszen kifejezetten laza, kényelmes, mégis nagyon csinos. Alapdarabokat visel, hiszen a fekete garbó és a sötét farmer idén is nagyon népszerűek. Az alapszettet pedig bármivel feldobhatod, kipróbálhatod szövetkabáttal vagy műszőrmével. A nadrág márkáját nem tudjuk, de sok hasonló darabbal találkozhatsz a boltokban. 


Via