Vilmos herceg és Katalin hercegné sokszor beszélnek a nyilvánosság előtt a kapcsolatukról, és rendszeresen megosztanak kisebb vagy nagyobb titkokat. Most a walesi hercegné elárulta, hogy van egy dolog, amit a férje sosem értett vele kapcsolatban. 

Nem érti Katalin hercegné hobbiját Vilmos herceg 

A hercegi pár nem is olyan régen egy podcastben vendégeskedett, akkor beszélt arról, hogy mennyire szeretnek versengeni. A sportokról szintén szó esett, hiszen mindketten igazán aktív életet élnek. Katalin hercegné sokat edz, és van egy kedvenc hobbija, amiről senki kedvéért sem mondana le. 

Katalin hercegné szeret úszni, de akkor érzi magát a legjobban, ha hideg vízben úszhat, így előfordul, hogy esőben kezdi el. 

Minél hidegebb, annál jobb. … Ha sötét van, és esik az eső

– mesélte a hercegné. Hozzátette, hogy a családban senki sem érti a szenvedélyét, Vilmos herceg egyszer egy igazán megdöbbentő kijelentést tett

Katalin, megőrültél

– mesélte el Vilmos herceg reakcióját. De ez sem gátolhatja meg abban, hogy a kedvenc sportját űzze, ennek ellenére gyakran úszik a hideg vízben. Előfordul, hogy direkt megkeresi a leghidegebb vizet, hogy abban mártózhasson meg. 


Via