Már többször írtunk róla, hogy az angol királyi családnak szinte mindenre van egy szabálya. Ezért talán annyira nem lepődsz meg, ha azt mondjuk, hogy a halloweent sem ünnepelhetik úgy, mint más hétköznapi család, ez Katalin hercegnére is vonatkozik. 

Katalin hercegné idén sem fog beöltözni

Halloween előtt a celebek mindig megmutatják, hogy milyen menő jelmezekbe bújtak, a legtöbben pedig hatalmas halloweeni partin vesznek részt. Ám a sztárokat nem köti a protokoll, így ők nyugodtan beöltözhetnek Disney-hercegnőnek vagy akár vámpírnak. Ezzel szemben a brit királyi családnak szigorú szabályokhoz kell igazodnia. 

Az OK! magazin királyi szakértője elárulta, hogy a halloweeni buli sokáig mondhatni tilos volt a királyi családtagok számára. Ezt a törvényt még Viktória királynő hozta. Bár manapság ehhez már nem tartják magukat, a protokollnak mégis meg kell felelniük

Mindent, ami október 31-ével kapcsolatos, előkelően és kifinomultan kell kezelni

– mondta Christina Reeves királyi szakértő. 

Ez azt jelenti, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg nem öltözhetnek be, hiszen művérrel megjelenni a buliban nem túl előkelő. A protokoll szerint a felnőttek nem öltözhetnek be, de a kisebb gyerekek ünnepelhetnek. Korábban már látták Katalin hercegnét, hogy a gyerekeinek jelmezeket vásárol. Harry herceg egyébként párszor volt halloweeni buliban, egyik évben Meghan Markle-lel szöktek el egy titkos partira. 


Via