Vilmos herceg és Katalin hercegné mind hazájukban, mind nemzetközileg a brit királyi család legnépszerűbb tagjai közé számítanak. Ezen persze ez a mostani kritika sem fog változtatni, de egy szakértő megjegyezte, hogy van valami, amit igazán csinálhatnának másként.

Vilmos herceg és Katalin hercegné nem vegyül

Az alábbi fotó az apropója Richard Eden királyi szakértő kritikáinak. Krisztián, vagyis hagyományos magyar nevén Keretszély dán hercegnek ugyanis most volt a 18. születésnapja, és az ebből az alkalomból rendezett ünnepségen együtt pózolt 5 leendő európai államfő.

Nyilván sejted már, hogy mi a kritika lényege: a szakértő szerint ciki, hogy Vilmos és Katalin ebből a buliból kimaradtak.

Már más idők járnak

Európai királyi családjai ráadásul sok esetben szegről-végről rokonok is, hiszen az évszázadok során általában egymás között házasodtak. Nagy-Britannia azonban valahol mindig is próbált elszigetelt maradni a kontinenstől bizonyos mértékig, és sokszor a Nemzetközösség többi államát, illetve az USA-t tekintették szövetségesnek. És hát a Brexit egy újabb olyan lépés volt, ami eltávolította az országot Európától.

Rihard Eden szerint azonban III. Károly király családja lemarad, ha kimarad Európa más királyi családjai közül, hiszen amint a fenti fotó is bizonyítja, ők igencsak összetartanak.

Remek lenne, ha a walesi herceg és hercegné közelebbi kötődést alakítana ki a Kontinensen uralkodó társaikkal. Közös érdekük, hogy megmutassák, hogy a monarchiák pozitív dolgokat visznek tovább

– mondja a szakértő.

Más hercegek < rögbijátékosok

A hercegi pár egyébként a múlt hétvégén ahelyett, hogy más királyi családok tagjaival bulizott volna, rögbijátékosokkal haverkodott. A mentségükre legyen mondva, hogy nagyon jók lettek a fotók, szóval ha még nem láttad ezeket a képeket, akkor most ne hagyd ki!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Via