Továbbra is nagy népszerűségnek örvend a brit királyi család, és egyértelműen Katalin hercegné rajongótábora a legnagyobb. Hatalmas befolyása van mindenre, éppen ezért összegyűjtöttünk pár titkot, amit még biztosan nem tudtál róla. 

Katalin hercegné élete csupa izgalom 

Mielőtt Vilmos herceg felesége lett volna, Katalin hercegné élete sokkal kalandosabb volt. Sokat bulizott, sportolt, és szívesen töltött időt a barátaival. Az egyetem mellett pincérkedett, majd a diplomaosztó után az egyik nagy divatcégnél kapott állást. Vannak kedvenc hobbijai, és szokásai, ezeket azóta sem hagyta el, hogy hercegné lett. 

Sokat utazott gyerekként 

Katalin hercegné családja sokat utazott, amikor a hercegné még gyerek volt. Az édesapja, Michael Middleton a British Airways munkatársa volt, Carol Middletonnal is így találkozott. Évtizedekkel ezelőtt a család két évig még Jordániában is élt. 

Tud búvárkodni 

Katalin hercegné pár hónapig egy hajón dolgozott, de nem csupán a fedélzeten mozog otthonosan. Okleveles búvár, és szeret is a víz alá merülni. 2022-ben Belize-ben meg is mutatta a tudását

Saját magát sminkelte 

Az információk szerint Katalin hercegné saját magát sminkelte az esküvője napján. Persze kért tanácsot, felkereste Arabella Preston, londoni sminkest. akit ellátta pár tippel. A pletykák szerint a sminkje a Bobbi Brown termékeivel készült. 

Erre az állatra allergiás

Az információk szerint Katalin hercegné allergiás a lovakra, ha teheti, nem is megy túlságosan közel hozzájuk. Talán ez lehet az egyik ok, amiért sosem láthattuk még lovagolni. 

Nagy sorozatrajongó 

Katalin hercegné egyik szenvedélyét Vilmos herceg leplezte le 2017-ben. Elárulta, hogy imádják a sorozatokat, Katalin hercegné például nagy rajongója a Trónok harcának, de szereti a Homeland és a Dowton Abbey című sorozatokat is. Legtöbbször együtt nézik a kedvenceiket, miközben indiait esznek. 


Via