Az elmúlt időszakban Katalin hercegné jellemzően nadrágban mutatkozott, ám most úgy tűnik ismét visszatért a szokszányhoz. Sőt, ezúttal egy hihetetlenül csinos kötött szetett választott, amiért valósággal megőrülnek a rajongók. 

Mesés szett 

A 41 éves walesi hercegné Sézane Sami Jumperjét és Naelle szoknyáját viselte nemrég, amikor a Nottingham Trent Egyetemre és a Nottinghami Egyetemre látogatott. A bész összeállításért egyenesen odáig voltak a rajongók, akik azt is kiszúrták, hogy a hercegné az új outfitjét néhány régebbi, számára kedves kiegészítővel dobta fel: a Tusting Mini Holly táskáját, illetve a  Simone Rocha gyöngy fülbevalóját már többször is viselte. 

Vissza a szoknyákhoz

A királyi család fanjai ráadásul azt is észrevették, hogy Katalin az utóbbi időben megint visszatért a szoknyához. Ez azért fontos, mert a hercegné az elmúlt időszakban komoly stílusváltáson esett át, szettjei jóval komolyabb hatást keltenek, többnyire pedig nadrágkosztümben érkezik a nyilvános eseményekre. Katalin egyébként kedveli a farmert és a blézereket is, a napokban péládul pont egy ilyen összeállításban kapták lencsevégre, a Bisham Abbey Nemzeti Sportközpontban, ahova a férjével, Vilmos herceggel érkezett.

Legnépszerűbb stílussal rendelkező híresség

A divatérzékeny hercegné persze bármit vesz fel, általában csodásan fest, nem hiába sorolják a legnépszerűbb stílussal rendelező hírességek közé. Ebben a kvázi versenyben egyébként a sogőrnője, Meghan Markle beelőzte őt, a Boohoo divatkereskedés tanulmányának tanúsága szerint ugyanis Harry herceg felesége az egyik legbefolyásossabb stílussal bíró nő Amerikában. A kiadott 10-es listán a 4. helyet szerezte meg magának, míg Katalin az 5. helyen végzett

(via)