Egyedül Londonban vezetett be egy szokatlan hálószobai változtatást Katalin hercegné és Vilmos herceg. A házaspárnak a londoni Kensington-palotában van bázisa, valamint fő otthonuk, az Adelaide Cottage és a vidéki otthonuk, az Anmer Hall.

Ez a helyzet Londonnal

Katalinék a Kensington-palotában csak hivatalos elfoglaltság miat tartózkodhatnak, de néha megesik, hogy ott kell éjszakázniuk. Nos, Katalinék a másik két otthonukban az emeleten alszanak, de Londonban nem, mert az a rész a személyzet számára van fenntartva. Tehát, a Kensington-palotában a földszinten van Vilmosék számára kialakítva egy hálószoba, de úgy tűnik, hogy ez őket egyáltalán nem zavarja, és nem kérnek változtatást a saját kényelmük miatt. 

A gyerekek hálószobája innen lett berendezve

Kevesen tudják, de a gyerekeik hálószobáját Katalin és Vilmos IKEA bútorokkal rendezte be. 2018-ban, a stockholmi Nemzeti Építészeti és Formatervezési Múzeumban tett látogatása során Katalin az IKEA dizájnvezetőjének, Marcus Engmannak elmondta, hogy György szobája is IKEA bútorokból lett berendezve. A pár a másik két gyermekük esetében is így döntött.

Büszke vagyok arra, hogy mindenkinek megfelelünk. Ilyenné akarjuk tenni az IKEA-t – a világ számos embere, királyi és hétköznapi ember számára

– mondta akkor a dizájnvezető. 

Via