A nyilvános megjelenések során Katalin hercegné és Vilmos herceg gyakran beszélgetnek az emberekkel. Ilyenkor a kérdésekre is szoktak válaszolni, és az sem ritka, hogy bájos történeteket mesélnek a gyermekeikről. A walesi hercegné most Sarolta hercegnőről árult el sosem hallott információkat

Sarolta hercegnő ezzel a dallal vidította fel Katalin hercegnét

A walesi hercegné a bracknell-i Vsi Razom közösségi központban járt, ahol többek között beszélgetett az ukrán menekültekkel. Katalin hercegné egy kislánnyal kezdett el társalogni, ekkor árulta el, hogy melyik dal Sarolta egyik kedvence. 

Ma reggel hallottam a lányomat énekelni, ezt a „Shine Jesus Shine” című dal, és ez nagyon boldoggá tett ma reggel

– árulta el a hercegné. Sarolta hercegnő bizonyára sokszor hallotta a dalt, és a kedvencei közé tartozhat, ha tudja a dalszöveget. 

Katalin hercegné beszámolója nagy sikert aratott, mivel a kislány, akivel beszélgetett szintén ismerte a dalt. Ő is kedveli, ezért örült neki, hogy Sarolta hercegnő kedvencei közé tartozik. 

Sarolta hercegnőről eddig nem lehetett tudni, hogy szeret énekelni, ám azt tudjuk, hogy a táncért rajong. Katalin hercegné korábban elárulta, hogy a balett a kedvence, erre Vilmos herceg is utalt már. A beszámolók szerint Sarolta imád táncolni, de nézni is szereti a balettet, az előadások olyannyira lenyűgözik, hogy szinte szótlanul üli őket végig. 


Via