A Tartalék című memoárjában Harry herceg több titkot is elárult a királyi családról. Például megosztotta azt, amikor ő és Vilmos herceg egy heves vita közben összeverekedtek. De azt is ő leplezte le, hogy Meghan Markle-nek miért nem sikerült beilleszkednie a királyi családba. 

Vilmos herceg miatt nem fogadta el a királyi család Meghan Markle-t

Sussex hercege korábban már elárulta, hogy Vilmos herceg nagyon megdöbbent, amikor megtudta, hogy ő és Meghan randiznak. Akkoriban kifejezetten népszerű volt a Briliáns elmék Angliában, így ismerték az egykori színésznőt. Ám Harry szerint a kezdeti lelkesedés hamar elmúlt, miután elárulta, hogy szeretné komolyabban elkötelezni magát Meghan mellett. 

Végül is színésznő, Harold. Bármi megtörténhet

– mondta Vilmos herceg, amikor Harry elárulta neki, hogy szeretné elvenni. Harry szerint a walesi herceg többször is kifejezte az aggodalmát, úgy vélte, hogy Meghan nehezen tud majd beilleszkedni a királyi családba. 

Folyton kihangsúlyozta, hogy egy amerikai színésznő, a szavakat pedig olyan hangsúllyal ejtette ki Harry szerint, mintha azt mondta volna, hogy elítélt bűnöző. 

Emlékszem, hogy a családom először találkozott vele, és hihetetlenül lenyűgözte őket. Néhányan közülük nem nagyon tudtak mit kezdeni magukkal. Mert szerintem meglepődtek. Meglepődtek, hogy egy vörös hajú srác egy ilyen gyönyörű és ilyen intelligens nő mellett tud kikötni

– áll Harry herceg könyvében. 

Bár Meghan első találkozója jól sikerült a királyi család tagjaival, és többen kifejezetten szimpatikusnak találták, mégis fenntartásokkal kezelték. 

Ó, ő egy amerikai színésznő; ez nem fog sokáig tartani. 

Harry herceg szerint Vilmos herceg viselkedése, és megbélyegzése elhomályosította a családtagjai ítélőképességét, ezért sosem akarták Meghant valójában befogadni. 


Via