Régóta pletykálják, hogy Meghan Markle visszatér az Instára. Erről korábban a hercegné is elejtett egy apró utalást. Ám míg Meghan csupán tervezget, Katalin hercegné és a csapat egy újítást vezettek be. 

Meghan Markle-t így ragyoghatja túl Katalin hercegné 

A királyi család rajongóit régóta lázban tartja egy rejtélyes Meghan nevű fiók az Instán. A szakértők szerint egyértelmű, hogy Meghan Markle fiókja, hiszen a kedvenc virága a profilkép. Bár még nem posztolt, a rajongók szerint csak a megfelelő időpontra vár. Korábban már beszélt arról egy interjúban, hogy hamarosan visszatérhet.

Akarsz tudni egy titkot? Visszatérek… az Instagramra

– nyilatkozta a The Cut magazinnak hónapokkal ezelőtt. Azóta sem tért vissza, pedig már nagyjából 120 ezer ember követi az említett fiókot, és Meghanhoz köthető emberek is a követők között vannak.

Eközben Katalin hercegné és Vilmos herceg egyre több újdonsággal szolgálnak a rajongóknak az X és az Insta felületein. Legutóbb például egy havi áttekintést tettek közzé, amiben felhívták az emberek figyelmét azokra a fontos ügyekre, melyekkel az elmúlt időszakban foglalkoztak.

A szakértők szerint a walesi herceg és a hercegné egyre aktívabban jelen vannak a közösségi médiában, így többen ismerhetik meg a munkásságukat. Ezzel pedig könnyedén elvonhatják a figyelmet Meghan Markle-ről. Könnyedén lehet, hogy Vilmos és Katalin népszerűsége miatt kevesen fognak figyelni Sussex hercegnéjére, így teljesen figyelmen kívül hagyják. 


Via