Régóta pletykálják, hogy Meghan Markle szeretné kiadni a memoárját. Bár a hírt a hercegné még nem erősítette meg, a szakértők szerint egyre valószínűbb, hogy jelenleg is ezen dolgozik. Ám nagyon sok negatív hatása lehet. 

Meghan Markle memoárja olyan lenne, mint egy bomba

Harry hercegnek az év elején jelent meg a Tartalék című memoárja, amiben durván kritizálta a királyi családot. Főként Károly király, Kamilla királyné és Vilmos herceg kaptak kemény kritikát. Már a könyv megjelenése után elindultak a pletykák, hogy Meghan Markle hamarosan hasonló lépésre szánhatja el magát, de hivatalos bejelentés azóta sem érkezett.

Az informátorok szerint Harry herceg és Meghan négy könyvre vonatkozóan kötöttek szerződést a Random House kiadóval, de a negyedik könyvről még semmit sem árultak el. A szakértők szerint logikus lépés, ha a hercegné könyvet írna, és anyagilag bizonyára jövedelmező lenne. De számolni kell az esetleges negatív hatásokkal, erről Mark Boardman szórakoztatóipari szakértő beszélt.

Meghan visszaemlékezései vitákat kavarhatnak, és újra fellángolhatnak a viták a királyi családdal való kapcsolatáról, különösen akkor, ha úgy dönt, hogy elárul korábban eltitkolt részleteket. Bármilyen további leleplezés vagy „bombázás” a királyi korszakával kapcsolatban befolyásolhatja karrierjét és hírnevét, és szinte lehetetlen feladatot jelentene a továbblépésre. 

A szakértő szerint Meghan karriejét negatívan befolyásolná, hiszen az elmúlt években többször is kiderültek részletek a királyi családhoz fűződő viszonyáról. Az újabb támadás pedig elvágná bizonyos lehetőségektől. Mark Boardman úgy véli, ha Meghan könyvet szeretne írni, azt nagyon óvatosan kell tennie. Semmit sem szabad elárulnia a királyi családhoz fűződő viszonyáról, csak így kerülheti el a negatív hatásokat. 


Via