Évekkel ezelőtt Harry herceg és Meghan Markle ellátogattak egy New Yorkban található iskolába, ahol a hercegné az új könyvéből olvasott fel. Pár nappal ezelőtt kiderültek a látogatás részletei, melyek felháborították az embereket. 

Meghan Markle kérései hatalmas botrányt okoztak 

A Daily Mail számolt be az esetről, ami még 2021-ben történt. A hercegi pár Harlembe látogatott, egy olyan iskolában olvastak fel Meghan könyvéből, ahol sok hátrányos helyzetű gyerek tanul. A kiszivárgott levelekből kiderül, hogy Meghan és Harry herceg különleges kérésekkel fordultak az iskolához, hogy az ott készült fotók, videók passzoljanak hozzájuk. 

A magazin e-maileket közölt, melyekből kiderült, hogy Harry herceg és Meghan a látogatást előre megtervezték, hat hónappal a látogatás előtt már kiválasztották az intézményt. A gyerekeknek és a felnőtteknek is nyilatkozatot kellett aláírniuk, amiben vállalták a kamerák előtti szereplést és megígérték, hogy senkinek sem beszélnek a forgatásról. Emellett tilos volt negatív kijelentéseket tenni Harry hercegre és Meghan Markle-re. 

Ám nem ez háborította fel az embereket, hanem az, hogy a forgatás idejére új székeket, párnákat, dekorációkat vittek a termekbe, hogy azok passzoljanak Meghan stílusához. 

A csapatom minden szőnyeget, párnát, dekorációt stb. megvizsgál. Továbbiak jönnek

– áll az Archewell képviselőjének levelében. 

A dolog felháborította az embereket, mivel sokan úgy vélik, hogy Meghan Markle számára a gyerekek csak díszletként szolgáltak. Kicsit sem törődött velük, pusztán azért tartott felolvasást, hogy az a Netflix dokusorozatukba megjelenhessen. Harry herceg és Meghan még nem reagáltak a vádakra, de sokak szerint ez nagyon csúnya lépés volt tőlük.  


Via