Sok nyilvános rendezvényen vesz részt Katalin hercegné, ezen a héten például szinte minden napra jut egy látogatás. Legutóbb rögbizett a Disability Rugby League játékosaival. Ekkor vették észre a kezén a sérülést. 

Katalin hercegné hetekkel ezelőtt sérült meg 

Először szeptember elején jelent meg a walesi hercegné egy rögzítővel a kezén. Akkor el is árulta, hogy mi történt vele. Elismerte, hogy az ő hibája volt, ugrált a trambulinon a gyerekekkel, akkor szerezte a sérülést. Szerencsére nem volt komoly a dolog, csak a biztonság kedvéért rögzítették az ujjait. 

Az elmúlt hetekben már nem viselte a rögzítőt, ám a rögbi során ismét lehetett rajta látni. Sokan meglepődtek a dolgon, hiszen úgy tűnt, hogy a sérülés már el is múlt, ám a legutóbbi eseményen készült fotók nem ezt mutatják

A szakértők szerint Katalin hercegné keze nagy valószínűséggel már teljesen rendben van, a rögzítőt csak a biztonság kedvéért viselhette ismét. A rögbi során könnyen megsérülhet, így az orvosa nagy valószínűséggel nem szerette volna, hogy nagyobb baj legyen egy óvatlan mozdulatból

A rögzítő ellenére Katalin hercegné remekül játszott, és nagyon lelkes volt. A róla készült fotókon látszik, milyen jó volt a hangulata. Ez nem meglepő, hiszen a rögbi az egyik kedvenc sportja, otthon is gyakran játszik a gyerekekkel. 


Via