Sokak szerint a brit királyi család legjobban öltözött tagja Katalin hercegné. Páratlan stílusérzékkel rendelkezik, a rajongók pedig valósággal imádják a szettjeit. Ám a kritikusai szerint most csúnyát bakizott. 

Katalin hercegné szettje kiakasztotta az embereket

A walesi hercegné ruhatárát talán a stílusos, időtálló és a fenntartható jelzőkkel lehetne leírni. Sok drága, tervezői darabja van, de ezeket nem csupán egyszer viseli. Sok olyan ruhája van, melyet évek óta visel, így rá a pazarlás egyáltalán nem jellemző. Az egyik kosztümjét például 7 éve hordja. 

A felháborodást szintén az egyik kosztümje okozta, mivel a netezők szerint hatalmas divatbakit követett el azzal, hogy 1 héten belül kétszer is viselte. Tény, hogy legtöbbször hónapokkal később lehet ugyanabban látni, valamiért mégis felvette a kék nadrágkosztümöt.

Miért viseli kétszer ugyanazt a kosztümöt egy héten belül? Nem elég rossz, hogy minden eseményhez ugyanazt a McQueen vagy Mouret kosztümöt hordja különböző színekben. Annyira kiábrándító!!!

– kritizálta Katalin hercegné megjelenését az egyik felhasználó.

A stylistja utálja… ezt egészen egyértelmű

– összegezte egy másik felhasználó. 

Katalin hercegné legutóbbi szettje tehát nem aratott osztatlan sikert. A walesi hercegné stílusa sokat változott az elmúlt időszakban és sokkal többször látni kosztümben. Komolyabb lett a megjelenése, ami a szakértők szerint az új feladatainak köszönhető.


Via