A királyi család ékszergyűjteménye hatalmas, de Katalin hercegné nem ragaszkodik mindig a méregdrága gyémántokhoz. Most nem egy tervezői darabbal hívta fel magára a figyelmet, mivel a legutóbbi ékszerét ajándékba kapta. 

Katalin hercegné fontos üzenetet küldött a fülbevalójával

A Mentális Egészség Világnapja alkalmából Katalin hercegné és Vilmos herceg egy fiataloknak megrendezett eseményen vettek részt Birminghamben. A rendezvényen gyerekekkel, tinédzserekkel beszélgettek az érzelmeik kimutatásáról, illetve a kapcsolatok fontosságáról. 

A fontos témák mellett a királyi család rajongóinak a figyelmét felkeltette Katalin hercegné szettje. A walesi hercegné fekete nadrágot és sárga blézert viselt, amihez egy apró fülbevalót vett fel. Sokaknak szinte azonnal feltűnt, hogy látták már korábban, mivel a hercegné ajándékba kapta egy édesanyától. 

A csillag alakú fülbevalót Maidenhead Rugby Club edzője, Sarah Renton ajándékozta a hercegnének még hónapokkal ezelőtt

A lányom, Issy öngyilkos lett. A fülbevalóból befolyt összeget a Brave Minds nevű jótékonysági szervezetnek ajánljuk, amely egy olyan mentálhigiénés szervezet, amely a rögbi klubok platformjait használó gyerekeket támogatja. A mentális egészség nagyon fontos kérdés

– árulta el az édesanya. 

Katalin hercegné elfogadta az ékszert, és megígérte, hogy mindenképp viselni fogja. Sokan örültek, hogy Katalin hercegné egy ennyire jelentős eseményre vette fel az ékszert, hiszen a fülbevalóval is azt az üzenetet küldi az embereknek, hogy mennyire fontos a mentális egészség. 


Via