Mióta csatlakozott a királyi családhoz, Katalin hercegné napirendje igazán sűrű lett. A hivatalos megjelenések mellett a gyerekekkel is sok időt tölt, a bennfentesek pedig azt is elárulták, hogy mit csinál a walesi hercegné, ha épp nem dolgozik. 

Katalin hercegné szigorú napirendet követ 

Az elmúlt időszakban már többször beszélt arról Katalin hercegné, hogy mennyire fontos a napirend és a jó időbeosztás. Éppen ezért a walesi hercegné igyekszik mindig tartani magát a napirendhez, hiszen szerinte csak így tud uralkodni a káoszon. A napirendjét Tina Brown, királyi szerző árulta el. 

Katalin hercegné minden nap 6:30 és 7 óra között kel fel, még jóval a gyerekek előtt. Elsőként elkészíti a gyerekeknek a reggelit, ha ezzel végzett, akkor a zöld turmix következik, amit minden nap megiszik. A hétköznapokon Katalin hercegnének nincs segítsége az öltözködésben, így komorna nélkül, egyedül készül el. A ruháit szintén egyedül vásárolja, persze csak akkor, ha nem hivatalos látogatásról van szó. 

A reggeli készülődés után elviszi a gyerekeket iskolába, majd bevásárol. Mivel a család jelenleg vidéken él, így sokszor ezt testőr nélkül teszi. Londonba mindig elkísérte valaki, de Windsorben szereti egyedül elintézni. Ha mindennel végzett, akkor edzeni szokott, bár van saját edzőtermük, szeret a szabadban mozogni, ha az idő engedi, akkor a kastély parkjában sportol, és a kutyájukat is itt sétáltatja. 

Délután Katalin hercegné elhozza a gyerekeket az iskolából, majd sokszor játszanak otthon. Miután kellően kifáradtak, vacsoráznak. A királyi szerző szerint a királyi családban a vacsoraidő este 6 órakor van. Vacsora után sokszor közösen játszanak, majd Katalin hercegné lefekteti a gyereket, az este további részét pedig Vilmos herceggel tölti, sokszor egy pohár itallal vezetik le a feszültséget. 

Katalin hercegné napirendje nem ennyire rendezett, ha hivatalos látogatásra kell mennie. A királyi program sokszor estig tart, így ilyenkor nem tudja a gyerekeket elhozni az iskolából, ahogyan a közös játék is elmarad. 


Via