Mióta Katalin hercegné visszatért a királyi teendőkhöz, szinte minden nap ellátogat valahova. Sok nyilvános eseményen vesz részt, a látogatások során pedig legtöbbször elkápráztatja az embereket. Bár a walesi hercegné naptára nagyon sűrű, mindig elmondja, hogy a gyerekek a legfontosabbak. Most György herceg miatt mondott le egy programot. 

Katalin hercegné György herceg miatt marad otthon 

Hamarosan megrendezik a Vilmos herceg Earthshot Awards gáláját. Idén az esemény novemberben lesz, és Szingapúrba utazik miatta. Vilmos herceg biztosan részt vesz rajta, az elmúlt években Katalin hercegné is ott volt az eseményen és támogatta a férjét. 

Ám ez az év más lesz, Rebecca English, a Daily Mail szakértője elárulta, hogy Vilmos herceg Katalin hercegné nélkül utazik Szingapúrba. A szakértő azt is elmondta, hogy a házaspár miért hozta meg ezt a döntést. 

György hercegnek azon a héten vizsgái vannak, és otthon akar lenni, hogy támogassa őt

– magyarázta a szakértő. 

Ez lesz az első alkalom, hogy Katalin hercegné nem vesz részt a gálán. Tavaly Bostonban rendezték meg az eseményt, a walesi hercegné még díjat is adott át. A látogatás nagy sikert aratott, és sokak számára emlékezetes maradt Katalin hercegné zöld ruhája. 


Via