A különféle nyilvános megjelenések, beszélgetések során Katalin hercegné és Vilmos herceg gyakran elárulnak apróbb titkokat a kapcsolatukról. Most a walesi herceg megosztotta, miért nem szereti, ha a hercegné egy bizonyos ételt készít. 

Katalin hercegné ezzel az étellel okoz fejtörést Vilmos hercegnek 

A Mentális Egészség Világnapja alkalmából Katalin hercegné és Vilmos herceg részt vettek egy rádióműsorban. A beszélgetés során nem csupán a mentális egészségről volt szó, mivel a műsorvezető megkérdezte tőlük, hogy mi lesz a vacsora, ha visszaérnek Windsorba. 

A házaspár először játékosan csevegett arról, hogy ki fogja elkészíteni a vacsorát, majd Vilmos herceg elárulta, hogy curry vagy teriyaki lazac lesz náluk este, bár attól függ, pontosan mikor érnek haza. Ezután arra terelődött a szó, hogy miként szeretik a curryt, Katalin hercegné pedig elárulta, hogy rengeteg fűszert ad hozzá. 

Szeretem a fűszereket, úgyhogy megfőzöm a curryt, majd hozzáadom a fűszert, a végén extra fűszert

– árulta el, mire Vilmos herceg szinte azonnal válaszolt, hogy nem bírja a túl sok fűszert. 

Óvatosan kell főznie, mert különben izzadni kezdek. Nem szép látvány

– viccelődött. 

Vilmos herceg kifejezetten nem szereti a fűszeres curryt, ezt többször is elárulta a beszélgetés során. Ezért, ha Katalin hercegné azt szeretné, hogy Vilmos herceg is tudjon enni a vacsorából, akkor kénytelen kevesebb fűszert hozzáadni. 

A hercegi pár imádja az indiai konyhát, erről korábban már meséltek. Egyetemistaként sokszor jártak eldugott indiai éttermekbe, állításuk szerint egy egész listájuk van olyan helyekről, ahol nagyon finom fogásokat lehet enni.  


Via