Még a királyi család tagjai sem tudják mindig visszafogni magukat, most Vilmos herceg kelt ki magából nyilvánosan.

Vilmos herceg nem uralkodott magán

Vilmos herceg György herceg társaságában látogatott ki a rögbi-világbajnokságra, ahol a szombati napon egy kis feszültség volt látható közöttük.

A megjelent fotókon Vilmos herceg az ujjait csóválta a 10 éves fia arca közelében, miközben a rögbi-világbajnokság egyik meccsén vettek részt.

Azt nem tudni, hogy György herceg mit követett el pontosan, ám a szidás után Vilmos herceg az egész meccs alatt nagyon feszült volt. Az már csak olaj volt a tűzre, hogy Wales kikapott a dél-amerikai csapattól, Argentínától, ami miatt még rosszabb kedve lett.

Nem ritka, hogy rászólnak a gyerekekre

A királyi családot is megkérdezték, hogy mi okozta a feszültséget, ám senki nem kívánta kommentálni, hogy miért szidta le Vilmos herceg György herceget.

Vilmos herceg és Katalin hercegné egyébként egyáltalán nem félnek a nyilvános fegyelmezéstől, mindketten rászólnak a gyerekekre, ha úgy érzik, hogy nem jól viselkednek. Ilyenkor nem foglalkoznak a királyi címmel, csak az lebeg a szemük előtt, hogy megmutassák a gyermekeiknek, hogy milyen a helyes viselkedés.

via