A brit királyi család életének részleteit évtizedek óta hatalmas érdeklődés övezi, és ez a legfiatalabb családtagok esetében sincs másképp. A 10 éves György herceg már megszokta, hogy bármilyen nyilvános eseményen vesznek részt a testvéreivel, rájuk is rengetegen kíváncsiak.

Ez azonban nem gátolta meg abban, hogy édesapjával, Vilmos herceggel Franciaországba utazzon, hogy élőben is láthassa a rögbi-világbajnokságot.

György herceg kedvenc programjai a sportmeccsek

A franciaországi esemény azért is különleges alkalom, mert a kis herceg most először utazott el kettesben Vilmos herceggel külföldre – Katalin hercegné és két testvére, Sarolta hercegnő és Lajos herceg az Egyesült Királyságban maradtak.

György herceg természetesen Wales-nek szurkolt az Argentína ellen folytatott meccsen. A rajongók imádták, hogy Vilmos herceg kicsinyített másaként jelent meg: ugyanolyan öltönyt és nyakkendőt viselt, mint az édesapja.

A herceget és kisfiát több híresség is köszöntötte, köztük a rögbi világszövetség elnöke, Sir Bill Beaumont is, aki először György herceggel fogott kezet. Vilmos herceg nevetve így indította a beszélgetést régi ismerősével:

Örülök, hogy látlak. Gondoltam, elhozom Györgyöt ma este.

A rajongók egyszerűen imádták György herceget, aki úgy tűnik, teljes mértékig tudatában van, hogy egy napon ő lesz az Egyesült Királyság uralkodója: nagyon fegyelmezett, ugyanakkor lelkes és érdeklődő volt.

via