Katalin hercegné egy iskolában tett látogatást, akkor árulta el, hogy György herceg számára nagyon sűrű ez az időszak. Sok vizsgája van, melyek néha aggasztják. 

György herceg így készül a vizsgáira

A 10 éves György hercegnek hamarosan elkezdődnek a vizsgái, melyek most fontosabbak, mint bármikor. Hiszen hamarosan iskolát kell váltania, így a mostani eredményeitől is függ, hogy mely intézményben folytathatja a tanulást. 

Ezt Katalin hercegné is jól tudja, éppen ezért nem tart Vilmos herceggel Szingapúrba. Az utazás pont egybeesne György herceg vizsgáival, így inkább őt szeretné támogatni. A kissé sűrű időszakról most beszélt is a walesi hercegné egy látogatás során. 

Segítettem Györgynek felkészülni a közelgő vizsgáira, így tudom, milyen nehéz lehet a matematika. György még csak a tesztek elején jár, és azt mondja: „Anya, állandóan tesztelnek.” Ám amikor eléred az A-szintet, úgy érzed, hogy megcsináltad. 

György herceg láthatóan nem élvezi a teszteket, és izgul is miattuk, legalábbis ez derült ki a korábbi beszélgetésekből. Katalin hercegné láthatóan igyekszik neki mindenben segíteni, hiszen a közös tanulás mellett még lelkileg is támogatja. Így biztosan sokkal könnyebben sikerülnek majd a vizsgái. 


Via