Katalin hercegné és Vilmos herceg gyakran beszélnek a gyerekeikről. Többek között azt is ők árulták el, hogy melyik sport György herceg kedvence, és miért rajong mostanában Lajos herceg. Most újabb különleges dolog derült ki! 

György herceg ezzel szeret a legjobban játszani

A hercegi család nagyon sportosnak számít, így többek között imádják a teniszt, a lovaglást és a rögbit. Gyakran járnak kirándulni és túrázni, de korábban már az is kiderült, hogy a gyerekek sokszor úsznak Katalin hercegnével együtt a Buckingham-palota medencéjében. 

Vilmos herceg pedig azt is elárulta, hogy György hercegnek mi a legújabb hobbija. A walesi herceg korábban a BAFTA londoni központjában tett látogatást, akkor beszélt arról, hogy György herceg valósággal rajong a videójátékokért. Imád velük játszani, ez az új hobbija. Sokkal lelkesebb, mint a testvérei, Sarolta hercegnő is szeret játszani, de közel sem annyira, mint György herceg. 

Györgyöt különösen érdekli a dolog. A másik két gyerek kicsit túl kicsi, de a filmeket szeretik. 

Vilmos herceg azt is elárulta, hogy megpróbálják szabályozni a képernyőidőt, ez különösen fontos a játékok esetében. Ő is rajong a filmekért, játékokért, de arra nagyon odafigyelnek Katalin hercegnével, hogy a játékok előtt töltött idő ne legyen túlságosan sok.


Via