Novemberben több fontos eseményt kihagy Katalin hercegné, ami a sajtó figyelmét is felkeltette. Ennek ellenére a walesi hercegné nem kapott kritikákat, most pedig azt is eláruljuk, hogy miért ennyire engedékenyek vele. 

Katalin hercegné ezért részesül más bánásmódban

Katalin hercegné korábban is fontos tagja volt a királyi családnak, de Vilmos herceg jelenleg első helyen áll a trónöröklési sorrendben, ez pedig a hercegné szerepét is megváltoztatta. Magas rangú királyi családtagnak számít, így elvárják tőle, hogy minél több nyilvános megjelenésen vegyen részt. Ám sok esetben háttérbe szorítja a kötelességet, és inkább a gyerekekre figyel. 

Sokak szerint ez a magatartás szokatlan, ám Katalin hercegnével kifejezetten megértő a királyi család. Lemondhat programokat, csupán azért, hogy több időt tölthessen a gyerekekkel

A walesi hercegné évek óta nagyjából mentes a botrányoktól. Lehajtotta a fejét, nem csinált felhajtást, keményen dolgozott, és jó ügyeknek szentelte magát.

Éppen emiatt a királyi család nem aggódik, hogy miként vélekednek Katalin hercegnéről, ha kihagy egy fontos eseményt. Tudják, hogy fontosabb dolga van, ettől pedig még szimpatikusabbnak tűnik az emberek szemében. 

Amikor azt mondja, hogy ki akarja hagyni az Earthshotot, hogy a gyermeknevelésre összpontosítson, az emberek tudják, hogy ez a helyzet

– magyarázta Coram James a királyi család szakértője. 

Hozzátette, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg házassága botrányoktól mentes. Ez szintén hozzájárul ahhoz, hogy Katalin hercegnével ennyire elnéző a család. Bár az információk szerint szeretnék, ha a hercegi pár több feladatot vállalna, nekik még mindig a gyerekek állnak az első helyen. 


Via