A kötött pulóverek továbbra is nagyon trendinek számítanak, az őszi-téli szezonban pedig kötelező elemei a ruhatáradnak. Ha van pár menő és jól kombinálható pulcsid, akkor ezeket bármikor elő tudod kapni, így itt az ideje lecsapni pár újdonságra

Ezek a legtrendibb kötött pulóverek 

A téli ruhatár egyik alapja a kötött pulóver és a kardigánok. Elsőre lehet, hogy nem hangzik annyira izginek, a téli hidegben elengedhetetlenek a meleg pulcsik. A téli trendek nagyon változatosak, nem csupán az egyszerű, kicsit unalmas pulóverek között válogathatsz, hiszen nagyon sok mintás kötöttet találhatsz a boltokban és a neten. 

Csillogó kardigán 

A kardigánok pár szezonnal ezelőtt jelentek meg, elsőként az oversize verziók taroltak le mindent, mi viszont most egy csajosabb darabot hoztunk. Idén télen nagyon menőnek számítanak a gyöngyös, flitteres, csillogó darabok. Díszítheti mondjuk egy strasszos gomb, vagy pár apróbb virág. 

kotott-pulover-2023
ZARA CROPPED KNIT CARDIGAN WITH BEADING 16 995 Ft

Csíkok mindenhol 

Ha követed trendeket, akkor tudod, hogy minden menő csaj csíkos pulcsit visel idén télen, szóval itt az ideje, hogy te is lecsapj egyre. A hagyományos csíkos helyett mondjuk válassz csavart mintásat, így kicsit extrább lesz minden szetted. 

kotott-pulover-2023
Mango Csíkos, fonott-kötött pulóver 16 995 Ft

Must-have téli minta 

Ha karácsony, akkor mintás pulóver, de most nem a karácsonyi csúnya pulcsikra gondolunk. A különféle mintás kötöttek decemberben szinte kötelezőnek számítanak. Nagyon könnyen ünnepi hangulatba kerülhetsz, ha a kedvencedet viseled, ami szinte minden stílusban jól mutat. 

kotott-pulover-2023
H&M Jacquard kötésű pulóver 9995 Ft